Wie wij zijn

Wie wij zijn

Wij bestaan uit een Nederlandse en 5 Belgische bedrijven, en komen voort uit Garage H. Kant in Zeeuws-Vlaanderen, Nederland. Wij richten ons op professionele toepassingen in het weg- en watertransport. Wij opereren zelfstandig als hoofddealer van Volvo Trucks en Volvo-Penta. Daarnaast doen wij service op Volvo Bus en verdelen Nissan Trucks. I n Nederland kunt u bij ons ook terecht voor Renault Trucks. Een zo compleet mogelijke dienstverlening, daar draait het vandaag in onze sector om. Naast de volledige reeks Volvo, en Nissan trucks (en Renault Trucks in Nederland) bieden wij u ook het totaal Business Solutions pakket aan: een totaalconcept gaande van financieringen en leasings, over onderhoudscontracten, systemen voor vlootmanagement en verbruiksmanagement (waaronder Volvo Dynafleet), tot verzekeringen en verhuur op korte termijn. Voor al deze diensten en veel mee (o.a. chassis richtwerken) kunt u bij 1 van onze 5 garages terecht.

Wat we bieden

  • Naast het aanbevelen van de juiste voertuigen kunnen we een uitgebreide reeks services leveren voor u en uw truck, of trucks.
  • Onze klantenservice heeft een jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van uw bedrijfseisen.
  • Neem contact met ons op om te zien hoe we kunnen helpen.

Onze vestigingen

Bel ons. E-mail ons. Of kom bij ons langs. Dan kunnen we samen bekijken hoe we het succes van uw bedrijf kunnen maximaliseren. We zijn erg gemakkelijk te vinden. De volledige gegevens van onze vestigingen vindt u via de volgende links.

Contact opnemen

Contact opnemen

Bekijk wie wij zijn en wat wij kunnen bieden. Driving Progress: elke dag opnieuw.

Waar vindt u ons