Een stukje achtergrond

Onze firma werd opgericht in 1965, als familiebedrijf. De vlotte, familiaire sfeer, waarin wij u op een persoonlijke manier benaderen, is voor ons nog altijd van groot belang. Intussen is het familiebedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in Zuid-Nederland en Noord België met ondertussen 5 onafhankelijke vestigingen.
Verkoop en onderhoud van bedrijfswagens vormt de ruggengraat van ons bedrijf. Wegtransport, dat is waar het bij ons van het begin af om gaat.

Volvo Trucks
Onze samenwerking met Volvo dateert van 1968. Eerst als subdealer en sinds 1977 als hoofddealer, kunnen wij bieden wat dit bijzonder sterke en innovatieve merk zo uniek maakt. Veiligheid, duurzaamheid en optimale aandacht voor de gebruiker. Dit is het Volvo-gevoel. In 2008 ontvingen wij de prijs voor de beste 24 uur service in België.

Volvo Bus
Sinds 2008 zijn wij gecertificeerd Volvo Bus Service Center.

Erkend Volvo Penta Center
Met de levering van en het onderhoud aan de PENTA industriële- en scheepsmotoren voor de beroeps- en pleziervaart is er een belangrijke tak bijgekomen. Sinds 2009 zijn wij erkend als Volvo Penta Center.

Nissan Trucks
Sinds begin april 2009 zijn wij erkend concessiehouder van Nissan Trucks.

Renault Trucks
Sinds 1/1/2015 verzorgen wij ook alle werkzaamheden voor Renault Trucks in Nederland.

U staat als klant centraal
Bij ons staat de klant centraal. En met de zich telkens vernieuwende techniek en het toepassen van de allermodernste voorzieningen bent u bij ons verzekerd van de juiste partner.