Prijzen

Een truck juist specificeren zodat u de perfecte truck heeft voor uw business, is werk voor specialisten. Daarom kunnen we niet werken met standaardprijzen voor onze trucks.
Neem contact met ons op en bespreek wat uw wensen zijn. Wij zullen dan de ideale truck voor u samenstellen en een offerte op maat voor u maken.

E-Facturatie

E-Facturatie : Garage Kant verkleint ecologische voetafdruk
U kunt uw facturen digitaal laten aanleveren door Garage Kant.

Voordelen
De voordelen hiervan zijn legio: snelle verwerking, opvolging en controle van geleverde prestaties, eenvoudige en quasi kosteloze archivering van inkomende facturen, eenvoudige zoekfunctie in het eigen archief, ...  Maar er is natuurlijk meer!!

Verkleining ecologische voetafdruk
Met deze extra service wil Garage Kant een aardige duit in het milieu-zakje doen.  Elk blad papier dat minder moet bedrukt worden, betekent een besparing voor het milieu en een verkleining van onze en uw ecologische voetafdruk.

Wil u ons helpen met onze ambitie om voor een schoner milieu te zorgen? Geef ons gewoon een seintje (telefonisch, per mail), geef ons het e-mailadres op waarop de facturen dienen binnen te komen en vanaf dan ontvangt u nog enkel E-facturen.

Eén van de 3 kernwaarden van Volvo Trucks, en dus ook van Garage Kant, is Zorg voor het Milieu.
Wellicht een kleine stap, maar als alle bedrijven dezelfde weg in slaan, zorgen we er daadwerkelijk voor dat het milieu er wel bij vaart. Garage Kant draagt graag zorg voor uw milieu 

Contact opnemen

Offerte? Vragen?

Wilt u een offerte? Heeft u vragen over onze voorwaarden? Neem contact met ons op.

Onze vestigingen