In Antwerpen beschikken wij over een JOSAM Chassis Richt Systeem.

Dit systeem is gebaseerd op een richtframe wat in de vloer wordt geplaatst. Gecombineerd met de JOSAM put maakt het de ideale werkplaats voor het richten van zware en lichte bedrijfsvoertuigen, opleggers, aanhangwagens en bussen.

De pers- en trekcilinders en andere hulpmiddelen worden gemakkelijk verankerd aan de vloersrails zodat eenvoudig horizontale en verticale reparaties kunnen worden uitgevoerd.Het systeem werkt hydraulisch en is in twee versies met een capaciteit van 20 respectievelijk 40 ton vervaardigd. De richtbokken staan op wielen en kunnen met steunen, kettingankers, cilinderankers en adapters worden uitgerust.

Door de cilinders in een nieuwe aluminiumlegering in plaats van staal te maken, is het mogelijk om de sterkte en de robuustheid van het originele product te behouden, terwijl het gewicht drastisch vermindert. Het maakt het gereedschap lichter en aanzienlijk gemakkelijker te hanteren

Het systeem richt bedrijfsvoertuigen tot 24 meter en tot een gewicht van minimaal 60 ton! Deze hulpmiddelen zijn ook zeer geschikt om bussen en dubbeldekkers en de meeste andere zware voertuigen te richten.

Meer info?
Contacteer Carl Van Tichelen, tel +32 (0)3 541 75 50, mail hier
Klik hier en bezoek de Josam website.