Keuring Op Verplaatsing (KOV) bij Garage Kant

De dienstverlening van Kant breidt verder uit. Als wij uw voertuig klaarmaken voor de KOV, dan garanderen wij dat het voertuig gekeurd aan u overhandigd wordt.

Dat Keuring op Verplaatsing reeds door veel van onze klanten en transporteurs in de omgeving van onze garages, gewaardeerd wordt, werd reeds enkele keren aangehaald.  Toch zijn er nog bedrijven, actief in transport en logistiek, die de weg naar onze werkplaatsen, waar alle technische keuringen van rollend materiaal van meer dan 3,5 ton kunnen uitgevoerd worden, nog niet gevonden hebben.  Vandaar brengen wij deze activiteit graag nog eens onder de aandacht. 

In Antwerpen (4 dagen per week – sinds 01/04 ook op donderdag), Sint-Niklaas (vrijdagnamiddag) en Beerse (donderdagvoormiddag) kan u terecht voor de technische keuring.  Als onze monteurs uw voertuig (trekker, motorvoertuig, oplegger, aanhanger, ...) klaarmaken voor de KOV, dan garanderen wij dat het voertuig gekeurd terug aan u overhandigd wordt. Keuring gebeurt steeds op afspraak teneinde een vlotte planning mogelijk te maken.  

Garage Kant neemt graag de zorg voor het keuren van u over
U maakt een afspraak, brengt ons het voertuig daags tevoren, wij prepareren desgewenst uw voertuig en organiseren de keuring.  Zo eenvoudig is het.  Geen tijdverlies, uw chauffeurs blijven inzetbaar, maximalisatie van uptime, minimalisatie van de stilstand.  Wat meer kan een transporteur zich wensen.  Hebt u nog vragen, of wil u de Keuring op Verplaatsing eens uitproberen, neem dan vandaag nog contact op met de voor u meest geschikte werkplaats en maak een afspraak.  Uw technische keuringen zullen nooit meer hetzelfde zijn !!