Vernieuwing op- en afrittencomplex in Ekeren

Vernieuwing op- en afrittencomplex in Ekeren

Tijdens de 2 weken durende werken (van 5 tot 22/5) blijft Garage Kant Antwerpen bereikbaar !!

Wanneer de werken aan de Oosterweelverbinding starten, zal het verkeer alternatieve routes moeten volgen. Het op- en afrittencomplex Noorderlaan (nr. 16) van de A12 in Ekeren zal daardoor meer verkeer te verwerken krijgen.  Het Agentschap Wegen en Verkeer voert daarom van 5 tot 22 mei 2017 een structureel onderhoud uit aan alle takken van het complex om ervoor te zorgen dat de weginfrastructuur dit extra verkeer aankan. 

AWV start de werken aan de verbindingen van de A12 met de Noorderlaan aan de kant van Luithagen-Haven. De opritten vanuit Luithagen-Haven naar de A12 noord en A12 zuid krijgen tussen 5 en 15 mei een nieuwe brugvoeg en een nieuw wegdek in asfalt. Aan de aansluiting van de afritten van de A12 richting Luithagen-Haven wordt een extra rijstrook aangelegd en daarna ook het wegdek in asfalt vernieuwd. Deze werken duren van 5 tot 22 mei. Opgelet: deze timing is indicatief en onder voorbehoud van een vlotte voorbereiding van de werken en goede weersomstandigheden. 

De overige verbindingen van de Noorderlaan met de A12 worden in diezelfde periode voorzien van een nieuwe onder- en toplaag in asfalt. Deze werken zijn minder ingrijpend en kunnen dus op enkele dagen uitgevoerd worden. Hierbij wordt zoveel mogelijk in weekends gewerkt. Van zodra de precieze timing bekend is, zal AWV hier nog over communiceren. 

Alle informatie over de werken aan het complex A12 – Noorderlaan is steeds terug te vinden op www.wegenenverkeer.be/antwerpen. Daar kan u zich ook inschrijven voor een digitale nieuwsbrief die u op de hoogte houdt van de voortgang van alle werken in de Antwerpse haven. 

Gedurende deze werken blijft Garage Kant Antwerpen 100% bereikbaar.  Hou tijdig de routeaanduidingen in de gaten en volg de eventuele omleidingen.  Hebt u vragen, contacteer dan Steven en/of Joeri aan de receptie in Antwerpen. Zij helpen u graag om onze garage te bereiken.