Veilig verzekerd

Nieuwsbrief juli 2016

Midlift-as nu direct te bestellen

De Volvo FH en Volvo FM kunnen nu af fabriek geleverd worden met een midlift-as. Belangrijke voordelen zijn dat de levertijden verkort worden en dat het onderhoud makkelijker en sneller kan worden uitgevoerd omdat er gebruik wordt gemaakt van originele Volvo-onderdelen.

Lees verder>>

 

Veilig verzekerd

Natuurlijk bent u zuinig op uw kostbare materieel. Volvo biedt een zeer complete verzekering speciaal voor nieuwe Volvo-trucks. De voordelen: een ruime dekking, snel en vakkundig schadeherstel met behoud van garanties, een zorgeloze financiële afhandeling, korting op uw eigen risico!

Lees meer over Volvo Trucks Verzekeringen >>

 

John Havelaar wint Nederlandse finale van Volvo Trucks Drivers’ Fuel Challenge

 

De zuinigste Volvo-truckchauffeur van 2016 is bekend: John Havelaar, chauffeur bij Van Waveren Transport in Amsterdam. Hij won op zaterdag 25 juni de Nederlandse  finale van Volvo’s Drivers’ Fuel Challenge en zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de finale op 9 september in het Zweedse Gotenburg.

 

Lees meer >>

 

Openingstijden ongewijzigd

 

Tijdens de vakantieperiode zijn onze openingstijden ongewijzigd. U kunt dus de hele zomer onveranderd bij ons terecht!

Buiten onze reguliere openingstijden staat uiteraard onze nooddienst paraat. Wij wensen u een fijne vakantie!

Vestigingen en openingstijden >>

 

Hoge temperaturen, verfrissende aanbiedingen!

Of u nu onderweg bent naar uw volgende bestemming of naar een plek om uw truck te parkeren, wij hebben een speciale zomerselectie van kwaliteitsproducten voor u. Allemaal aantrekkelijk geprijsd zodat u uw hoofd koel kunt houden deze zomer en maximaal kunt presteren.

Bekijk de acties >>