Huur een truck via ons boekingssysteem

Huur uw truck nu

Bel +32 (0)3-541 75 50

Mail ons uw vraag

Truck verhuur

Tijdelijke capaciteitsproblemen? Onverwachte uitval? Onze verhuurvloot met Volvo en Nissan trucks kan u ongetwijfeld verder helpen. Onze voertuigen zijn in perfecte staat en worden regelmatig vervangen door nieuwe voertuigen.

Verhuurbedrijf Kant NV
Het filiaal Verhuurbedrijf Kant NV werd al opgericht in 1996. De afdeling richt zich in de eerste plaats op de korte termijn verhuring van vrachtwagens en trekkers. Dit is namelijk een perfecte oplossing voor tijdelijke capaciteitsproblemen, de onverwachte uitval van eigen materieel, herstellingen die langer uitlopen dan verwacht, het opvangen van piekperioden en onverwachte, maar tijdsgebonden opdrachten. Bij Verhuurbedrijf Kant staat daarom steeds een vloot van tien tot vijftien Volvo en Nissan trucks ter beschikking.

Onze vloot
In de huidige vloot treffen we onder meer een Volvo FH16 580 trekker, verschillende FH13 trekkers, waarvan sommige zelfs in ADR-uitvoering, en een FM9 vrachtwagen met gesloten opbouw en laadklep. Ook verhuren wij schuifzeil opleggers vanuit onze vestiging in Hulst.
Deze tot in de puntjes onderhouden vloot wordt bovendien op regelmatige basis vervangen door nieuwe voertuigen. Dankzij deze extra dienstverlening wordt u niet noodzakelijkerwijze geconfronteerd met gedwongen stilstand, maar wordt er steeds een oplossing op maat uitgewerkt. 

Contact opnemen

Huur nu

Bel ons of loop bij ons binnen voor een gratis adviesgesprek.
Verhuurbedrijf Kant NV
Schouwkensstraat 5 , 2030 Antwerpen
Tel : +32 (0)3-541 75 50, BTW: BE 457.003.820

Waar vindt u ons