Uw truck in topconditie houden

GENUINE VOLVO SERVICE

Wij houden uw truck in topconditie – The Volvo Way. Verwacht alleen hoog opgeleide en toegewijde monteurs, originele Volvo-onderdelen en flexibele werkplaatsuren. En een ongeëvenaarde hulp bij pech onderweg. Zo voorkomt u ongeplande stops.

Lees meer over Genuine Volvo Service
Originele Volvo-onderdelen

ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

Eén woord: kwaliteit. En dan niet alleen bij de onderdelen. We bepalen exact wat u nodig heeft, bestellen dit en monteren het met de expertise van Volvo. Met 24 maanden garantie.

Lees meer over Originele Volvo onderdelen
Lees meer over onderhoudsplanning

ONDERHOUDSPLANNING

Onderhoudsplanning is een gratis service waarmee uw tijd in de werkplaats en preventief onderhoud van tevoren worden gepland. Uw voordeel: meer grip op de zaken en een grotere beschikbaarheid. En omdat onze specialisten tijd investeren om uw bedrijf goed te leren kennen, wordt het schema volledig op uw behoeften afgestemd en is het 100% effectief.

Meer informatie over de voordelen van onderhoudsplanning
Een servicecontract dat bij u past

VOLVO-SERVICECONTRACTEN

Gold of Blue: onze servicecontracten helpen u om het beste uit uw truck te halen. En samen met u zoeken we het contract dat perfect bij uw gebruik van de truck en uw bedrijf past. Zo maakt u optimaal gebruik van uw truck, van gepland onderhoud tot de garantie van 100% beschikbaarheid aan een vaste prijs/maand.

Maak kennis met onze Volvo-servicecontracten
JOSAM Chassis Richt Systeem
JOSAM Chassis Richt Systeem

Ideaal voor het richten van zware en lichte bedrijfsvoertuigen, opleggers, aanhangwagens en bussen.

Banden uitlijnen
Banden uitlijnen

Door uw banden correct uit te lijnen verhoogt de levensduur van de banden- tot 30%, bespaart u brandstof tot 8% en verhoogt de verkeersveiligheid

Kilometerheffing Viapass in België
Kilometerheffing Viapass in België

Sinds 1/4/2016 is de kilometerheffing van toepassing in België. Wij kunnen zorgen voor uw permanente aansluiting.

Technische keuring België
Technische keuring België

Combineer een onderhoudsbeurt van trekkend en getrokken materiaal met een technische keuring, zodat slechts één bezoek aan onze werkplaatsen (en de keuring) noodzakelijk is.

Pechdienst

Pechdienst

Staat u ondanks alles toch langs de kant van de weg? U kunt onze vestigingen 24u op 24u bereiken. Na de openingsuren wordt u automatisch doorverbonden met onze monteur van dienst. Dit 365 dagen per jaar. Staat u verder weg of in het buitenland met pech, dan kunnen wij voor u een beroep doen op Volvo Action Service.

Contact opnemen

Ervaar superieur onderhoud

Onderhoud is onze specialiteit. Bel ons, loop bij ons binnen of stuur ons een e-mail en we laten u zien hoe wij dat aanpakken.

Waar vindt u ons