Wie wij zijn

Wie wij zijn

Als elke seconde telt. We horen het vaak, maar wat betekent dit nu eigenlijk? Voor ondernemers op de weg is dit geen lastige vraag. Zij weten dat elke seconde geld kost. Uw eindklant vraagt veel van u tegen een zo laag mogelijk tarief. Daarom is alles, van product tot vervoer en aflevering, tot in de details uitgewerkt en gepland. Zo kunt u uw diensten voor een zo scherp mogelijke prijs aanbieden.

Goede voorbereiding

Goede voorbereiding is essentieel om uw bedrijf draaiend te houden. Dat begrijpen wij bij MS de Vries als geen ander. Met betrouwbare merken als Volvo en Renault én deskundig onderhoud maken we de kans op storingen zo klein mogelijk.

Over ons

Wij regelen het

Maar niet alles laat zich plannen. Een ongeluk of storing zit soms in een klein hoekje. Dat komt nooit gelegen. Als uw mobiliteitspartner weten we dat directe actie noodzakelijk is. Niet morgen of over een uur, maar nú. Daarom staat ons eigen team 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Heeft uw wagenpark bij drukte tijdelijk extra capaciteit nodig? Onze uitgebreide huurvloot biedt dé oplossing. Bij MS de Vries doen we wat we hebben beloofd. Niet is te gek: wij regelen het.  

Al meer dan 100 jaar truck ervaring

Grootvader Marten Sjoerds de Vries startte op 27 mei 1909 als zelfstandig loonwerker zijn bedrijf. In eerste instantie met een blind paard en een ploeg. In de jaren 50 kwamen de eerste vrachtwagens. Doordat deze in eigen beheer gerepareerd en verkocht werden, werd MS de Vries in 1964 officieel Volvo-truck dealer. In 2015 werd daar ook het merk Renault Trucks en bestelwagens aan toegevoegd.

Wat we bieden

  • Naast het aanbevelen van de juiste voertuigen kunnen we een uitgebreide reeks services leveren voor u en uw truck, of trucks.
  • Onze klantenservice heeft een jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van uw bedrijfseisen.
  • Neem contact met ons op om te zien hoe we kunnen helpen.
Contact opnemen

Contact opnemen

Bekijk wie wij zijn en wat wij kunnen bieden. Driving Progress: elke dag opnieuw.

Waar vindt u ons