Bij MS de Vries kunt u niet alleen terecht voor de beste service van uw truck, maar ook voor al uw getrokken materieel zoals trailers en aanhangers. Dankzij goed onderhoud zorgt u ervoor dat u veilig op weg kunt. Daarnaast verlengt het de levensduur van uw combinatie en maakt de kans op storingen kleiner.

Onderhoud voor al uw materieel
Wij bieden onderhoud, reparatie en APK voor alle merken trailers en aanhangers. Ook bij speciale combinaties zoals koelsystemen, kranen en speciale laadkleppen. Onze monteurs zorgen ervoor dat u snel en veilig weer op weg kunt.

24-uursservice
Naast de gebruikelijke service, kunt u bij ons ook terecht voor 24-uursservice. Als mobiliteitspartner weten we dat directe actie noodzakelijk is en iedere minuut telt. Ons ervaren en gedreven team zorgt in geval van storing dat u zo snel mogelijk weer verder kunt.

Al meer dan 100 jaar truck ervaring
Grootvader Marten Sjoerds de Vries startte op 27 mei 1909 als zelfstandig loonwerker zijn bedrijf. In eerste instantie met een blind paard en een ploeg. In de jaren 50 kwamen de eerste vrachtwagens. Doordat deze in eigen beheer gerepareerd en verkocht werden, werd MS de Vries in 1964 officieel Volvo-truck dealer. In 2015 werd daar ook het merk Renault Trucks en bestelwagens aan toegevoegd.