Geef de kou geen kans


Winterdagen zijn onvoorspelbaar. Het kan koud, donker, ijzig en modderig zijn –  maar ook verbluffend mooi. Als u veilig en comfortabel op uw bestemming wilt aankomen, dan is een Volvo-truck de beste keuze. En met onze winteractie blijft u warm, heeft u beter zicht en bent u nog veiliger. Geef de kou geen kans en geniet van de winter.

Chauffeursdas

Chauffeursdas

De casual winterdas is gemaakt van een zachte wolmix met het unieke Volvo Driver Life ruitjespatroon.

€ 12,50

Ruitenreiniger

Ruitenreiniger

Houd uw ruiten nu extra schoon met de Volvo-ruitenreiniger. De reiniger is voorzien van een verstelbare handgreep en bestaat uit een reinigings- en schraapgedeelte om uw ruiten makkelijk en optimaal schoon te houden tijdens de koude winterdagen.

€ 25,-

Rubber matten

Rubber matten

De rubber vloermatten voor de FH4 en de FM4 zijn speciaal ontwikkeld voor uw Volvo-truck en hebben de perfecte pasvorm. Water, sneeuw, zand of ander vuil blijft op uw mat liggen en trekt niet in uw vloerbekleding. De matten zijn eenvoudig te verwijderen, uit te kloppen en te wassen.

€ 29,55

Ruitenwisserbladen

Ruitenwisserbladen

Optimaliseer uw zicht tijdens slecht weer met deze originele Volvo ruitenwisserbladen. Beschikbaar voor alle modellen.

vanaf € 14,99 excl. montage / € 19,99 incl. montage

Lederen stuurwiel

Lederen stuurwiel

Voor een goede en comfortabele grip heeft Volvo nu een lederen stuur met een stijlvol uiterlijk. Verkrijgbaar voor alle verschillende FH-modellen.

€ 375,- excl. montage / € 415,- incl. montage

Take Away Coffee Mug

Take Away Coffee Mug

De Take Away Coffee Mug met het Volvo Iron Mark erin gegraveerd. De mug heeft een inhoud van 400 ml en is gemaakt van roestvrij staal zodat uw koffie meer dan 5 uur lang warm wordt gehouden. Perfect voor onderweg!

€ 10,-

Actieprijzen zijn exclusief btw en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen. Prijzen zijn geldig van 1 december 2016 t/m 28 februari 2017. Onder voorbehoud van tekstfouten.