Hiermee komt u uitgerust op uw bestemming

Of u nu onderweg bent naar uw volgende bestemming of naar een plek om uw truck te parkeren, wij hebben een speciale zomerselectie van kwaliteitsproducten voor u. Allemaal aantrekkelijk geprijsd zodat u uw hoofd koel kunt houden deze zomer en maximaal kunt presteren. U bent van harte welkom.

Powerbank

Powerbank

Strak vormgegeven draagbare batterij voor o.a. smartphones en tablets. Inclusief oplaadkabel voor de powerbank. Oplaadkabel voor uw apparaat niet inbegrepen. Lithium batterij. Vermogen 2600mAh. USB 2.0 aansluiting.

€ 12,-

Watertank

Watertank

Tijdens een warme zomer is een fles water niet voldoende. Deze watertank met een capaciteit van ca. 6,5 liter is speciaal op maat gemaakt voor de Volvo FH. Zo heeft u altijd voldoende drinkwater tot uw beschikking.  

€ 39,-

Luchtspuit

Luchtspuit

Blaas uw cabine schoon met deze originele luchtspuit. Deze luchtspuit levert een druk van max. 10 bar. De 2 meter lange leiding is van polyurethaan, dus slijtvast en toch flexibel.

€ 35,-

Zonnebril

Zonnebril

Bescherm uw ogen tegen de felle zon en zorg voor optimaal zicht met deze stoere Volvo Trucks zonnebril.

€ 27,-

Truckmate S8100 navigatie

Truckmate S8100 navigatie

De S8100 heeft een 7 inch breedbeeld LCD-scherm. Hij berekent op basis van hoogte, lengte, breedte, gewicht en soort lading van uw truck een geschikte route die de ingegeven beperkingen vermijdt, zodat u veilig op de plaats van bestemming komt. Ook waarschuwt hij voor scherpe bochten en voor eventuele sterke zijwind bij viaducten. Naast een goed navigatiesysteem is de Truckmate standaard voorzien van o.a. bluetooth-handsfree technologie, DVB-T, een ingebouwde mp3/mp4-speler en bestaat de mogelijkheid om een camera aan te sluiten.

€ 435,-

Windgeleider

Windgeleider

Ideale oplossing voor een tochtvrije ventilatie: deze stijlvolle windgeleider voorkomt onaangename wind en regen in de cabine. Belemmert het zicht niet en is eenvoudig te monteren. Wordt compleet als set geleverd voor één voertuig.

€ 119,-

Actieprijzen zijn exclusief btw en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen. Prijzen zijn geldig van 1 juni 2016 tot en met 31 augustus 2016. Onder voorbehoud van tekstfouten.