Maximale productiviteit. Laat dat aan ons over

De lente is onderweg

Het warme weer is eindelijk in zicht en de dagen worden weer langer. Het is nu tijd om afscheid te nemen van de winter en uw truck klaar te maken voor het voorjaar. En dat kan het beste bij de Volvo Trucks-dealer. Bekijk onze voorjaarsactie met aantrekkelijk geprijsde producten waarmee u in staat bent maximaal te presteren. U bent van harte welkom.

Handdoekrail

Handdoekrail

Met deze praktische handdoekrail slingeren er geen natte handdoeken of kledingstukken meer rond in de cabine. De rail is met behulp van de elastische riemen eenvoudig te bevestigen aan het bovenbed.

€ 39,-

Prullenmand

Prullenmand

Tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Houd uw cabine opgeruimd met deze prullenbak, die binnen handbereik kan worden bevestigd en past bij de rest van het interieur.

Vanaf € 35,-

Lampenset

Lampenset

Deze lampenset met H7 lampen is altijd handig om bij de hand te hebben.

€ 29,-

Pet

Pet

Kwalitatief hoogwaardige pet met Volvo-logo, verkrijgbaar in zwart en wit.

€ 8,-

Bluetooth Speaker

Bluetooth Speaker

Met deze speaker, geschikt voor zowel binnen als buiten, gaat u muzikaal het voorjaar in. De speaker is waterdicht en kan tegen een stootje.

€ 25,-

Stoelhoes FH (4)

Stoelhoes FH (4)

Deze FH4 stoelhoes in de kleur Raven beschermt de bekleding en houdt uw stoel schoon. De stoelhoes is machinewasbaar.

€ 109.-

Disclaimer
Actieprijzen zijn exclusief btw en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen. Prijzen zijn geldig van 1 maart 2016 tot en met 31 mei 2016. Onder voorbehoud van tekstfouten.