Volvo trucks modellen

Voor de allerzwaarste klussen hebben we de allerbeste bouwtrucks.

Volvo FMX
Meer info

Volvo FMX

Maak kennis met de ultieme bouwtruck. De Volvo FMX is zo veilig, robuust en sterk als hij eruit ziet. Het is de robuuste truck ooit, gebouwd voor uitdagend werk in uitdagende omstandigheden. De voorzieningen verbeteren uw productiviteit, brandstofgebruik, besparen uw geld en vergroten uw rijgenot.

Volvo FH16
Meer info

Volvo FH16

De Volvo FH16 is ontworpen voor de zwaarste en meest veeleisende toepassingen. Een schoonheid van buiten, een beest onder de motorkap. De Volvo FH16 is de krachtigste en veiligste truck (tot 750 pk en 3550 Nm koppel), bedoeld voor veeleisende transporten. Een betrouwbare, zeer zuinige en efficiënte truck.

Volvo FM
Meer info

Volvo FM

De Volvo FM is de meest veelzijdige truck. Een prachtig design, een fantastisch weggedrag en heel lage exploitatiekosten. De leider voor langeafstandstransporten, ongeëvenaard op het vlak van chauffeurscomfort, veiligheid en zuinigheid.

Kies voor de kwaliteit van Volvo

MS de Vries zorgt ervoor dat uw bedrijfswagen altijd in goede handen is.

Volop spierballen
Volop spierballen

Groter. Sterker. Onverzettelijker. De Volvo FH16 en FMX zijn de meest krachtige trucks die Volvo ooit gemaakt heeft. Kies voor een Volvo bouwtruck en ga voor de allerbeste prestaties.

Brandstofefficiency
Brandstofefficiency

Iedere druppel brandstof telt. Minder brandstof betekent een hoger rendement. De toonaangevende technologieën, innovatieve services en brandstofbesparende strategieën van Volvo maken een groot verschil voor uw bedrijfsresultaat.

Altijd beschikbaar
Altijd beschikbaar

Stilstand is funest voor uw winst. Dus alles aan de Volvo trucks is ontworpen om de truck aan het werk te houden. Mocht het toch misgaan, dan staan we als uw mobiliteitspartner 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Niet is te gek: wij regelen het.  

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Als u meer wilt weten over Volvo bedrijfswagens, een proefrit wilt maken of een offerte wilt ontvangen: neem dan contact met ons op. Of loop bij ons binnen, u bent van harte welkom.

Neem contact op