LVS Trucks is Volvo en Renault truck- en bedrijfswagendealer met vestigingen in Broek op Langedijk, Beverwijk, Zwaag, Bitgum en Heerenveen. Wij zijn onderdeel van de Van der Linden van Sprankhuizen Autogroep. Binnen de totale groep zijn ongeveer 250 mensen werkzaam. De groep bestaat uit:

  • vijf Volvo/Renault trucks vestigingen
  • drie Opel vestigingen
  • schadebedrijf Dampten

Bij LVS Trucks bieden we je een marktconform salaris binnen een succesvolle groeiende organisatie met duidelijke toekomstvisie. Je werkt in een uitdagende, innovatieve markt. Ons enthousiast team heeft een informele werksfeer en een no-nonsense mentalitet. Samen durven we innovatief te zijn en nemen de eerste stap om kansen te vervullen. Van jou verwachten we kennis binnen het vakgebied, maar vooral gedrevenheid. Wij staan iedere dag voor onze klanten klaar. We zijn de zorgers. Bij LVS Trucks doen we wat we hebben beloofd. Niet is te gek: wij regelen het.  

Contact

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Jacco Rijkhoff via 06-46702323. Of stuur jouw reactie gelijk via e-mail: jacco [dot] rijkhoff [at] lvstrucks [dot] nl.

Huidige vacatures

20 20
Word bedrijfsautotechnicus bij LVS

Word bedrijfsautotechnicus bij LVS

Op zoek naar meer technische uitdagingen in je werk als monteur? Word Volvo Trucks-bedrijfsautotechnicus bij LVS!

Meer over mogelijkheden voor bedrijfsautotechnici