Volvo Trucks modellen

Bekijk de nieuwe Volvo FM, FMX, FH en FH16

Renault Trucks modellen

Ontdek de vernieuwde T, C & K

Onze vestigingen

Vacatures

Direct slimmer op weg met de Renault Master

Bekijk onze voorraad

FM X-Light 10x4

Ontdek de nieuwe norm voor duurzaam werken

- DÉ MOBILITEITSPARTNER DIE ONTZORGT -

Wij begrijpen de verantwoordelijkheden die u draagt als ondernemer op de weg. Met de ervaring en gedrevenheid van ons team nemen we een deel van uw zorgen weg. Voor ons is dat vanzelfsprekend, zonder onszelf op de borst te willen kloppen. Wij geven u graag dat extra duwtje in de rug, zodat uw bedrijf succesvol kan blijven groeien. Bent u op zoek naar een mobiliteitspartner die uw werk in de bouw- of transportsector makkelijker maakt?

Slimmer op weg

Wij weten dat, voor ondernemers op de weg, elke seconde telt. Goede voorbereiding is daarom essentieel om uw bedrijf draaiend te houden, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom leveren wij alle services om u te ontzorgen, ook bij spoed.

LVS Services

24/7 Service

Een ongeluk of storing soms in een klein hoekje en dat komt nooit gelegen. Wij weten dat directe actie dan noodzakelijk is. Niet morgen of over een uur, maar nú. Daarom staat ons eigen team 24/7 voor u klaar.

Neem contact op

Trailer onderhoud

Wij bieden onderhoud, reparatie en APK voor alle merken trailers en aanhangers. Ook bij speciale combinaties zoals koelsystemen, kranen en speciale laadkleppen.

We helpen u graag verder

Word bedrijfsautotechnicus bij LVS Trucks

Op zoek naar meer technische uitdagingen in je werk als monteur? Word bedrijfsautotechnicus bij LVS Trucks!

Bekijk het laatste nieuws >

Lees over de nieuwste ontwikkelingen, de laatste afleveringen en meer...

ONZE VESTIGINGEN

Zoek uw dichtsbijzijnde vestiging. Lees er alle praktische informatie zoals adres, telefoonnummer, openingsuren en contactpersonen