Volvo Trucks modellen

Ontdek de Volvo electric, LNG en diesel trucks

 

Renault Trucks modellen

Van de 100% elektrische D Z.E. tot de vernieuwde T High

Onze vestigingen

Vacatures

Direct wegrijden in jouw Renault Master...

Ga naar LVS Bedrijfswagens

Hans Brolsma kiest weer voor Renault Trucks

Lees meer

- UW PARTNER IN VOORUITGANG -

Wij begrijpen de verantwoordelijkheden die u draagt als ondernemer op de weg. Met de ervaring en gedrevenheid van ons team nemen we een deel van uw zorgen weg. Voor ons is dat vanzelfsprekend, zonder onszelf op de borst te willen kloppen. Wij geven u graag dat extra duwtje in de rug, zodat uw bedrijf succesvol kan blijven groeien. Bent u op zoek naar een partner die uw werk in de bouw- of transportsector vooruit brengt?

Slimmer op weg

Wij weten dat, voor ondernemers op de weg, elke seconde telt. Goede voorbereiding en snel en proactief schakelen is dan ook essentieel, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom leveren wij alle services om u te ontzorgen, ook bij spoed.

24/7 Service

Een ongeluk of storing soms in een klein hoekje en dat komt nooit gelegen. Wij weten dat directe actie dan noodzakelijk is. Niet morgen of over een uur, maar nú. Daarom staat ons eigen team 24/7 voor u klaar.

Trailer onderhoud

Wij verlenen onderhoud, reparatie en APK voor trailers en aanhangers van alle merken. Ook voor speciale combinaties zoals koelsystemen, kranen en speciale laadkleppen kunt u terecht in onze werkplaatsen.

Bekijk het laatste nieuws >

Lees over de nieuwste ontwikkelingen, de laatste afleveringen en meer...

Wilt u vrijblijvend advies?

Onze specialisten helpen u graag op weg met de beste transportoplossing voor uw bedrijf.

Word bedrijfsautotechnicus bij LVS Trucks

Op zoek naar meer technische uitdagingen in je werk als monteur? Word bedrijfsautotechnicus bij LVS Trucks!

ONZE VESTIGINGEN

Zoek uw dichtsbijzijnde vestiging. Lees er alle praktische informatie zoals adres, telefoonnummer, openingsuren en contactpersonen