Ons team

Dé mobiliteitspartner die ontzorgt bij het werk in de transport- en bouwsector

Dé mobiliteitspartner die ontzorgt bij het werk in de transport- en bouwsector

Als elke seconde telt. We horen het vaak, maar wat betekent dit nu eigenlijk? Voor ondernemers op de weg is dit geen lastige vraag. Zij weten dat elke seconde geld kost. Uw eindklant vraagt veel van u tegen een zo laag mogelijk tarief. Daarom is alles, van product tot vervoer en aflevering, tot in de details uitgewerkt en gepland. Zo kunt u uw diensten voor een zo scherp mogelijke prijs aanbieden.

Goede voorbereiding

Goede voorbereiding is essentieel om uw bedrijf draaiend te houden. Dat begrijpen wij bij LVS Trucks als geen ander. Met betrouwbare merken als Volvo en Renault én deskundig onderhoud maken we de kans op storingen zo klein mogelijk.

Dé mobiliteitspartner die ontzorgt bij het werk in de transport- en bouwsector

Wij regelen het

Maar niet alles laat zich plannen. Een ongeluk of storing zit soms in een klein hoekje. Dat komt nooit gelegen. Als uw mobiliteitspartner weten we dat directe actie noodzakelijk is. Niet morgen of over een uur, maar nú. Daarom staat ons eigen team 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Heeft uw wagenpark bij drukte tijdelijk extra capaciteit nodig? Onze uitgebreide huurvloot biedt dé oplossing. Bij LVS Trucks doen we wat we hebben beloofd. Niet is te gek: wij regelen het.  

  • Sinds 1978 VOLVO truck dealer

LVS Trucks, onderdeel van de Van der Linden van Sprankhuizen autogroep, is al sinds 1978 officieel VOLVO truck dealer. Sinds 2013 kunt u bij ons ook terecht voor uw RENAULT trucks en bestelwagens. Wij hebben in Noord-Holland 3 vestigingen, te weten in Beverwijk, Broek op Langedijk en Zwaag. Sinds februari 2018 is MS de Vries ook onderdeel van LVS Trucks. De nieuwe naam is LVS Trucks Friesland, handelend onder de naam MS de Vries, met in Fryslân 2 vestigingen, in Heerenveen en Bitgum.

“Of u een kleine zelfstandige bent of een grote internationale transporteur. Wij kunnen een VOLVO of RENAULT truck leveren die voldoet aan alle specifieke wensen en eisen die door de klant gesteld worden. Wij garanderen u in ieder geval zo laag mogelijke kosten per kilometer en scherpe lease en verzekeringstarieven. Samen met u stellen wij het meest optimale onderhoudspakket samen, waarbij rekening gehouden wordt met de bedrijfsomstandigheden, specifieke inzet en af te leggen kilometers per jaar." - directeur Jos Bot.

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op voor een afspraak. Dan kunnen we samen bekijken hoe we het succes van uw bedrijf kunnen maximaliseren.