Wij zijn LVS

Uw partner in vooruitgang

Elke seconde telt

Elke seconde telt. Wat betekent dat nou eigenlijk? Voor ondernemers op de weg is dat wel duidelijk. Elke seconde kost geld en dat begrijpen wij bij LVS als geen ander. Wij leveren daarom de beste transportoplossingen en 24/7 service om te zorgen dat uw bedrijf in beweging blijft.

 

Uw transportoplossing

Of u nou een kleine zelfstandige bent of een grote transporteur, wij kunnen als Volvo en Renault dealer een truck of bestelwagen leveren die voldoet aan al uw specifieke wensen en eisen, inclusief scherpe lease en verzekeringstarieven.

Samen met u stellen wij het meest optimale onderhoudspakket samen, waarbij rekening gehouden wordt met de bedrijfs- en seizoens-omstandigheden, specifieke inzet en af te leggen kilometers per jaar.

Daarnaast kopen en verkopen we binnen LVS Used Trucks vrachtwagens van alle merken, in binnen- en buitenland. Van advies tot aan het papierwerk, van transport tot aan de financiële afhandeling, wij verzorgen het voor u.

Niet straks, maar nu

Een ongeluk of storing zit soms in een klein hoekje. Dat komt nooit gelegen. Als uw partner weten we dat directe actie noodzakelijk is. Niet morgen of over een uur, maar nú. Daarom staat ons eigen team 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Heeft uw wagenpark bij drukte tijdelijk extra capaciteit in transportmiddelen nodig? Ook daarin ondersteunen wij.

 

Ontzorgen noemen wij dat.

 

Sinds 1936

LVS Trucks is onderdeel van Van der Linden van Sprankhuizen, dat sinds 1936 actief is in de mobiliteitsbranche. Al sinds 1978 is LVS Trucks dealer van Volvo Trucks en iets later is daar tevens Renault Trucks aan toegevoegd.

Wij hebben in Noord-Holland vestigingen in Beverwijk, Broek op Langedijk en Zwaag en, sinds de overname van MS de Vries in februari 2018, ook in Friesland vestigingen in Heerenveen en Leeuwarden.

CONTACT OPNEMEN

Neem contact met ons op voor een afspraak. Dan kunnen we samen bekijken hoe we het succes van uw bedrijf kunnen maximaliseren.