Werken bij LVS Trucks

Bij LVS Trucks zorgen wij er met de best mogelijke service voor dat onze klanten nooit stil komen te staan, wij helpen onze klanten letterlijk op weg. Jouw talent kunnen we daarbij goed gebruiken. Binnen ons bedrijf krijg je de ruimte om te doen waar jij goed in bent en mee te groeien in ons prachtige familiebedrijf.

 

LVS Trucks is een Volvo en Renault truck- en bedrijfswagendealer, onderdeel van de Van der Linden van Sprankhuizen Autogroep. Binnen ons familiebedrijf zijn ongeveer 250 mensen werkzaam verdeeld over LVS Trucks, de drie Opel vestigingen en schadebedrijf Dampten. LVS Trucks heeft vestigingen in Broek op Langedijk, Beverwijk, Zwaag, Leeuwarden en Heerenveen van waaruit we 24/7 voor onze klanten klaar staan.  

 

Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een gedreven team met ieder zijn eigen rol, talenten, energie en specialisme en samen hebben we één missie. Onze klanten nog beter van dienst zijn. Wij zijn harde werkers, maar houden ook van gezelligheid. We durven innovatief te zijn, benutten nieuwe kansen en doen wat we beloven. We hebben een fijne werksfeer, als het kan worden er leuke uitjes georganiseerd of sluiten we de week gezellig af. We genieten ook graag van iets lekkers, we hebben fruit van de zaak en op vrijdag is het bij ons snack dag.

 

Van jou verwachten we kennis binnen jouw vakgebied, maar vooral gedrevenheid. Wil je verder groeien, dan bieden wij je mogelijkheden binnen het bedrijf, onder andere door middel van opleidingen. Heb jij net als wij een no-nonense mentaliteit, ben je enthousiast en hou je van een informele werksfeer? Reageer dan op een van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

HUIDIGE VACATURES

CONTACT

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Jacco Rijkhoff via 06-46702323. Of stuur jouw reactie gelijk via e-mail: jacco.rijkhoff@lvstrucks.nl.