Meer informatie over uw loopbaan bij ons

Werken bij

Vacatures

Start je carrière bij LVS Trucks

LVS Trucks is Volvo en Renault truck- en bedrijfswagendealer met vestigingen in Broek op Langedijk, Beverwijk, Zwaag, Leeuwarden en Heerenveen. Wij zijn onderdeel van de Van der Linden van Sprankhuizen Autogroep. Binnen de totale groep zijn ongeveer 250 mensen werkzaam. De groep bestaat uit:

    vijf Volvo/Renault trucks vestigingen

    drie Opel vestigingen

    schadebedrijf Dampten

Bij LVS Trucks bieden we je een marktconform salaris binnen een succesvolle groeiende organisatie met duidelijke toekomstvisie. Je werkt in een uitdagende, innovatieve markt. Ons enthousiast team heeft een informele werksfeer en een no-nonsense mentalitet. Samen durven we innovatief te zijn en nemen de eerste stap om kansen te vervullen. Van jou verwachten we kennis binnen het vakgebied, maar vooral gedrevenheid. Wij staan iedere dag voor onze klanten klaar. We zijn de zorgers. Bij LVS Trucks doen we wat we hebben beloofd. Niet is te gek: wij regelen het.  

HUIDIGE VACATURES

CONTACT

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Jacco Rijkhoff via 06-46702323. Of stuur jouw reactie gelijk via e-mail: jacco.rijkhoff@lvstrucks.nl.