Facturist Bedrijfswagentechniek

Locatie Heerenveen (32-40 uur)

Heb jij een administratieve knobbel, houd jij het overzicht in drukke periodes en ben jij tussen de 32 en 40 uur in de week beschikbaar? Voor onze vestiging in Heerenveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van Facturist Bedrijfswagentechniek.

 

Als Facturist draag je o.a. zorg voor de financiële afwikkeling van de werkplaatsorders. Hierbij is het van belang dat je kennis hebt van onderhoud en reparatiewerkzaamheden, met als resultaat een overzichtelijke factuur richting de klant. Je zorgt voor een volledige en duidelijke omschrijving van de uitgevoerde werkzaamheden. Verder behoort tot jouw taken het maken van afspraken met onze klanten, het inplannen van deze afspraken in ons digitale plansysteem en de klantafspraken juist verwoorden op de werkorders. Ook het verwerken van garantie en coulance zullen behoren tot jouw takenpakket.

 

Je gaat onder andere:

 • Werken met de innovatieve merken Volvo en Renault Trucks;
 • Zorgen voor de financiële afwikkeling van werkplaatsorders;
 • Afspraken maken en inplannen met de klant;
 • Klantafspraken volledig en duidelijk verwoorden op de werkorders;
 • Garantie en coulance verwerken.

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen:

 • Een functie (32-40 uur) met een marktconform salaris binnen een ambitieus familiebedrijf met een duidelijke toekomstvisie
 • Een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team, met een informele werksfeer en een no-nonsense mentaliteit waarbij betrouwbaarheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan
 • Werken in een uitdagende markt, wij durven innovatief te zijn en nemen de eerste stap om kansen te vervullen
 • Ruimte voor eigen initiatief, wij geloven in de kennis en ervaring van onze medewerkers
 • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband,  pensioenopbouw en gezellige uitjes
 • Ons mooie initiatief het LVS Studiefonds

 

Wat verwachten wij van jou:

Van jou verwachten we kennis binnen jouw vakgebied, maar vooral gedrevenheid. Wil je verder groeien, dan bieden wij jou mogelijkheden binnen het bedrijf, onder andere door middel van opleidingen of bijvoorbeeld trainingen van Volvo- en Renault Trucks Nederland. Daarnaast beschik je over:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Administratief onderlegd en affiniteit met techniek
 • Motivatie, inzet en bereidheid om te leren
 • Capaciteit om zelfstandig te werken
 • Proactief en oplossingsgericht
 • Stressbestendig

 

Enthousiast geworden?

Solliciteer vandaag nog en stuur jouw motivatie en CV naar Monique van de Lest (HR Manager) via hr@lvs.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Romano van Coesant (After Sales Support) op 0226-233346.

 

Werken bij LVS Trucks
Bij LVS leveren wij de beste, meest duurzame transportoplossingen en 24/7 service om te zorgen dat onze klanten altijd in beweging kunnen blijven. Of het nou gaat om kleine zelfstandige of een grote transporteur, wij helpen onze klanten letterlijk op weg. Jouw talent kunnen we daarbij goed gebruiken. Binnen ons innovatieve familiebedrijf krijg je alle ruimte om te doen waar jij goed in bent en mee te groeien.

 

Binnen ons familiebedrijf zijn ongeveer 150 mensen werkzaam verdeeld over 7 locaties in Broek op Langedijk, Beverwijk, Heerenveen, Leeuwarden en Zwaag, van waaruit we 24/7 voor onze klanten klaar staan. 

 

Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een gedreven team met ieder zijn eigen rol, talenten, energie en specialisme. Samen hebben we één missie: onze klanten in beweging houden. Wij zijn harde werkers, maar houden ook van gezelligheid. We durven innovatief te zijn, benutten nieuwe kansen en doen wat we beloven. We hebben een fijne werksfeer, als het kan worden er leuke uitjes georganiseerd of sluiten we de week gezellig af. We genieten ook graag van iets lekkers, we hebben fruit van de zaak, maar genieten ook wekelijks van snacks en een drankje.

 

Vanuit LVS Trucks en LVS Bedrijfswagens kunnen wij als Volvo en Renault dealer een truck of bedrijfswagen leveren die voldoet aan alle specifieke wensen en eisen van onze klanten. We verzorgen de lease, verzekeringen, stellen samen het meest optimale onderhoudspakket samen, monitoren de performance van het wagenpark en verzorgen uiteraard het onderhoud en de reparaties van de trucks, bedrijfswagens en trailers. Daarnaast kopen en verkopen we binnen LVS Used Trucks vrachtwagens van alle merken, in binnen- en buitenland. Van advies tot aan het papierwerk, van transport tot aan de financiële afhandeling, wij verzorgen het.