Oproepchauffeur Friesland

Locaties Heerenveen & Leeuwarden 

Ben jij een gepensioneerde beroepschauffeur en wil je nog af en toe jouw beroep uitoefenen? Dan maken we graag kennis, want voor onze vestigingen in Heerenveen en Leeuwarden zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste kandidaat voor de functie van Oproepchauffeur. Als oproepchauffeur zorg je ervoor dat (lege) vrachtwagens bij onze klanten worden opgehaald en teruggebracht.

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen:

  • Werken in een uitdagende markt, wij durven innovatief te zijn en nemen de eerste stap om kansen te vervullen;
  • Een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team, met een informele werksfeer en een no-nonsense mentaliteit;
  • Goede arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de cao Motorvoertuigentechniek. 

 

Wat verwachten wij van jou:

  • Rijbewijs CE en diploma CCV-B en Code 95 en jarenlange CE-rijervaring;
  • Een flexibele instelling en op oproepbasis inzetbaar;
  • Je bent woonachtig in omgeving Heerenveen en Leeuwarden;
  • Je bent representatief en communicatief vaardig;
  • Je hebt een klantgerichte instelling;
  • Je beschikt over de nodige motivatie, verantwoordelijkheidsgevoel en werkinzicht;
  • Je hebt ervaring in transport met trekker- oplegger.

 

Enthousiast geworden?

Solliciteer vandaag nog en stuur jouw motivatie en CV naar Monique van de Lest (HR Manager) via hr@lvs.nl of bel naar 0229-343627.

 

Werken bij LVS
Bij LVS leveren wij de beste, meest duurzame transportoplossingen en 24/7 service om te zorgen dat onze klanten altijd in beweging kunnen blijven. Of het nou gaat om kleine zelfstandige of een grote transporteur, wij helpen onze klanten letterlijk op weg. Jouw talent kunnen we daarbij goed gebruiken. Binnen ons innovatieve familiebedrijf krijg je alle ruimte om te doen waar jij goed in bent en mee te groeien.

 

Binnen ons familiebedrijf zijn ongeveer 150 mensen werkzaam verdeeld over 7 locaties in Broek op Langedijk, Beverwijk, Heerenveen, Leeuwarden en Zwaag, van waaruit we 24/7 voor onze klanten klaar staan.  

 

Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een gedreven team met ieder zijn eigen rol, talenten, energie en specialisme. Samen hebben we één missie: onze klanten in beweging houden. Wij zijn harde werkers, maar houden ook van gezelligheid. We durven innovatief te zijn, benutten nieuwe kansen en doen wat we beloven. We hebben een fijne werksfeer, als het kan worden er leuke uitjes georganiseerd of sluiten we de week gezellig af. We genieten ook graag van iets lekkers, we hebben fruit van de zaak, maar genieten ook wekelijks van snacks en een drankje.

 

Vanuit LVS Trucks en LVS Bedrijfswagens kunnen wij als Volvo en Renault dealer een truck of bedrijfswagen leveren die voldoet aan alle specifieke wensen en eisen van onze klanten. We verzorgen de lease, verzekeringen, stellen samen het meest optimale onderhoudspakket samen, monitoren de performance van het wagenpark en verzorgen uiteraard het onderhoud en de reparaties van de trucks, bedrijfswagens en trailers. Daarnaast kopen en verkopen we binnen LVS Used Trucks vrachtwagens van alle merken, in binnen- en buitenland. Van advies tot aan het papierwerk, van transport tot aan de financiële afhandeling, wij verzorgen het.