Verkoper Renault Trucks

Vacature

Regio Friesland

 

Wil jij als verkoper gloednieuwe Renault Trucks verkopen in Friesland? Past jou een rol waarbij je klanten advies geeft over onze diensten zoals efficiënte lease oplossingen, financieringen en verzekeringen? Voor onze LVS Trucks vestiging in Friesland zijn wij op zoek naar een:
 

Verkoper Renault Trucks (regio Friesland)
Werken in een dynamische omgeving met een no-nonsense mentaliteit
 

Wat ga je doen?: 

Met ieder klantcontact, fysiek of digitaal, bouw je aan duurzame klantrelaties. Succesfactoren: effectief luisteren, kansen pakken, creatief meedenken en oplossingen bieden die de klantbehoefte overstijgen. Jij verkoopt efficiënt en zorgeloos rijden aan klanten in Friesland.  

Als verkoper Renault Trucks benader je klanten op een proactieve wijze en bouw je hiermee een breed en stevig relatienetwerk op voor lange termijn. Je staat stevig in je schoenen, bent een communicatieve topspeler en acteert als een partner door mee te denken over transportoplossingen en door een goede service te bieden. De klantrelaties zijn van uiterst belang en je bouwt het bestand verder uit door middel van actieve acquisitie. In deze functie word je bijgestaan door het Business Support team. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief en gaat zelfstandig te werk in jouw regio. Als getalenteerde verkoper ben je een klantgerichte persoonlijkheid met wie men graag zaken doet en blijf je onze klanten verrassen door antwoord te geven op vragen welke nog niet zijn gesteld.
 

Wat vragen wij:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële of auto technische richting
 • Werkervaring in een B2B buitendienstfunctie
 • Een echte teamplayer, die stevig in zijn/haar schoenen staat en uitmuntend presteert onder druk
 • Iemand die verantwoordelijkheid draagt en initiatief durft te nemen
 • Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden 
 • Een verkoper die zich zeer goed weet in te leven in de klant, de gunfactor heeft en vanaf het begin een relatie met hem / haar opbouwt
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
   

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende fulltime functie met een marktconform salaris binnen een succesvolle groeiende organisatie met een duidelijke toekomstvisie, waarin gedrevenheid en ondernemingszin sterk worden gewaardeerd
 • Snel schakelen, korte lijnen. Je valt direct onder de directie
 • Een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team, met een informele werksfeer en een no-nonsense mentaliteit
 • Werken in een uitdagende markt, wij durven innovatief te zijn en nemen de eerste stap om kansen te vervullen 
 • Ruimte voor eigen initiatief, wij geloven in de kennis en ervaring van onze medewerkers
 • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband, een auto van de zaak, pensioenopbouw en gezellige uitjes
 • Ons mooie initiatief het LVS Studiefonds
   

Solliciteren?

Ben jij de verkoper die het belang snapt van marktbewerking en acquisitie dan willen we graag dat jij op deze advertentie reageert. Solliciteer vandaag nog en stuur jouw motivatie en CV naar hr@lvs.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jos Bot (Directeur) op 06-46702315, of met Monique van de Lest (HR adviseur) 0229-343627 (aanwezig op ma t/m do).
 

Werken bij LVS Trucks

LVS Trucks BV is een Volvo en Renault Truck- en bedrijfswagendealer met vestigingen in Beverwijk, Broek op Langedijk, Zwaag, Leeuwarden en Heerenveen.

Wij zijn onderdeel van de Van der Linden van Sprankhuizen Autogroep. Binnen de totale groep zijn ongeveer 250 mensen werkzaam. De groep bestaat uit:

 • vijf Volvo/Renault Trucks- & bedrijfswagenvestigingen
 • drie Opel vestigingen
 • schadebedrijf Dampten

Als Volvo Trucks dealer en Renault Trucks dealer werken wij met innovatieve merken. Dat is uitdagend voor onze medewerkers. Bij LVS Trucks zijn wij samen dagelijks bezig met allerlei activiteiten die één belangrijke overeenkomst hebben: ze zijn klantgericht. Deze klantgerichtheid geldt niet alleen voor klanten maar ook voor collega’s. Onze visie is “Wij staan voor u klaar”. 

WORD BEDRIJFSAUTOTECHNICUS BIJ LVS

Op zoek naar meer technische uitdagingen in je werk als monteur? Word Volvo Trucks-bedrijfsautotechnicus bij LVS!

Meer over mogelijkheden voor bedrijfsautotechnici