GA NAAR LVSTRUCKS.NL

We helpen u graag verder op lvstrucks.nl. Uiteraard met dezelfde service en kwaliteit zoals u gewend bent.

Volvo Trucks

Wij zijn officieel Volvo Trucks Dealer. Wij bieden u complete transportoplossingen met de Volvo FH,Volvo FH16, Volvo FMX, Volvo FM, Volvo FL en Volvo FE. Zo koopt u altijd een truck die past bij uw transportbehoefte. Ontdek de Volvo Trucks services en modellen.

Volvo Trucks

Renault Trucks

Wij zijn officieel Renault Trucks-dealer. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe truck en onderhoud en reparatie aan uw Renault-truck. Ontdek onze diensten en modellen.

Renault Trucks

Renault bestelwagens

Wilt u een lichte bedrijfswagen kopen? Wij zijn uw dealer voor de Renault Trucks Master en Renault Trucks D Cab 2 m. Daarbij bent u altijd verzekerd van ons full-service dienstenpakket.

Renault bestelwagens

VAN DER LINDEN VAN SPRANKHUIZEN NEEMT MS DE VRIES OVER

Truckdealer Van der Linden van Sprankhuizen heeft de activiteiten van collega-dealerbedrijf MS de Vries overgenomen. Jos Bot, directeur van Van der Linden van Sprankhuizen en Piet de Vries, directeur van MS de Vries, hebben daar overeenstemming over bereikt. Beide bedrijven zijn actief als dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks.

MS de Vries is Volvo Trucks en Renault Trucks-dealer voor Friesland  en Van der Linden van Sprankhuizen is Volvo Trucks en Renault Trucks-dealer voor Noord-Holland. Het management was al sinds vorig jaar in overleg over het samenvoegen van beide bedrijven. Per 26 februari jl. is de overname een feit.

“Wij zijn heel blij met deze stap. De beide prachtige familiebedrijven hebben een lange historie, diep geworteld in de truckbranche. Qua mentaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid sluiten ze goed op elkaar aan. We gaan vol vertrouwen de toekomst tegemoet”, verklaart Jos Bot.

Met de overname groeien de truckactiviteiten van Van der Linden van Sprankhuizen naar vijf vestigingen met in totaal ruim 120 medewerkers. De Friese vestigingen in Bitgum en Heerenveen blijven opereren onder de naam MS de Vries. Van der Linden van Sprankhuizen heeft in Noord-Holland vestigingen in Broek op Langedijk, Beverwijk en Zwaag.