Onze services

Wij zorgen dat uw bedrijf in beweging blijft
 

Als uw Volvo Trucks-, Renault Trucks- en Bedrijfswagens partner in Noord-Holland en Friesland, bieden wij alle diensten om te zorgen voor maximale beschikbaarheid van uw truck, bedrijfswagen of getrokken materieel. Vanaf het meedenken over de beste transportoplossing, het maken van een onderhoudsplan om stilstand te minimaliseren, 24/7 service mocht u onverhoopt toch pech krijgen, tot aan het trainen van uw chauffeurs voor het optimaliseren van het brandstofverbruik. Alles om u te ontzorgen.

Proactief onderhoud op maat

Om uw truck in topconditie te houden en ongeplande stops te voorkomen kunnen wij een onderhoudsplanning maken, die continu kan worden bijgesteld door monitoring op afstand, om uw werkplaatsbezoeken te minimaliseren. Allemaal afgestemd op uw voertuig en werkzaamheden, voor maximale uptime en gemoedsrust.

Service contracten

Met onze servicecontracten profiteert u optimaal van uw truck, van gepland onderhoud tot de garantie van 100% beschikbaarheid. Kilometer na kilometer. Samen met u kiezen we het contract dat het beste past bij uw gebruik van de truck en de operationele behoeften. Vervolgens zorgen we voor alles, zodat u zich op uw bedrijfsvoering kunt concentreren.

Originele onderdelen

Als officiële merk dealer, gebruiken wij alleen originele Volvo- en Renault-onderdelen en -accessoires. Deze zijn speciaal ontworpen voor uw truck, zodat u weet dat de kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties optimaal blijven.

Chauffeurs trainingen

Om alles uit uw chauffeurs te halen en alle voordelen van uw trucks te benutten, bieden wij diverse trainingen aan. Hierin krijgen de chauffeurs de vaardigheden en de kennis om efficiënter en veiliger te rijden. Het resultaat is minder slijtage aan de truck, een lager brandstofverbruik, tevreden en gezondere chauffeurs en uiteindelijk een beter resultaat.

Wagenpark beheer

Precies weten waarop u kunt bijsturen of wat er aandacht nodig heeft in uw wagenpark? Door op elk gewenst moment inzicht te hebben in de exacte locatie en status van o.a. uw chauffeurs, trucks, brandstofverbruik en bedrijfsmiddelen, met uitgebreide gegevens voor planning en analyse, kunt u aan de slag.

Onverhoopt toch pech?

Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.

Financiering en verzekering

Naast dat we met u meedenken over de beste transportoplossing voor uw bedrijf, helpen wij ook met het vinden van de meest passende financiële- en verzekeringsoplossing.

Specialistisch onderhoud

Onze monteurs zijn gecertificeerde experts en als eerste op de hoogte van de nieuwste onderdelen en technieken van de Volvo en Renault Trucks. Wij hebben bovendien alle speciale gereedschappen, benodigde diagnoseapparatuur en databasesystemen op uw truck in optimale conditie te houden.

Trailer onderhoud

Wij bieden onderhoud, reparatie en APK voor alle merken trailers en aanhangers. Ook bij speciale combinaties zoals koelsystemen, kranen en speciale laadkleppen.