Voel de vrijheid van flexibiliteit

LVS Truck abonnement

€ 1.199,- per maand NCL. RENTE AFSCHRIJVING, REPARATIE EN ONDERHOUD

Bekijk het aanbod

Onze modellen

Lange afstand, zware bouw of distributie, Renault Trucks biedt voor alles een passende oplossing.

Meer info

Renault T

De truck voor de lange afstand.

De Renault Trucks T laat zich met name kenmerken door de in het oog springende, exclusieve details in zowel het ex- als interieur.

 

Meer info

Renault D

De truck voor distributie.

De kenmerkende eigenschappen van het D gamma zoals een korte draaicirkel, een korte vooroverbouw en een compacte cabine zorgen ervoor dat u moeiteloos de hele stad door kunt rijden.

Meer info

Renault C

De truck voor de bouw.

Flexibel, robuust en een maximaal nuttig laadvermogen maken de Renault Truck C de ideale truck voor de bouw.

 

Meer info

Renault K

De truck voor het zware werk.

De Renault Truck K is voorzien van robuuste componenten, systemen en oplossingen die uitvoering zijn getest en uitermate geschikt voor veeleisende werkzaamheden.

 

Zorgeloos ondernemen

Zorgeloos ondernemen

LVS Trucks zorgt ervoor dat
uw bedrijfswagen altijd in goede handen is.

Meer over onze service

Service

Wanneer u stil komt te staan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer op weg kunt. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Meer over Start & Drive

Onderhoud

Een groot deel van de kosten van een truck bestaat uit onderhouds- en reparatiekosten. Met een Start & Drive contract weet u precies wat u hier aan kwijt bent, zonder het risico op onverwachte kosten achteraf.

Meer over garantie

Garantie

Onze standaardgarantie zorgt voor 12 maanden gemoedsrust. Daarnaast ontvangt u 2 jaar garantie op de motor en versnellingsbak. De garantie omvat bovendien een uitgebreide reeks voordelen die uw investering beschermen, of u nu in eigen land of in het buitenland bent.

Renault-trucks online bestellen

In september 2015 introduceerde Renault Trucks als eerste truckmerk het online bestellen, een wereldprimeur. Om nog beter aan de vraag te kunnen voldoen, wordt het aanbod in de webshop doorlopend vergroot.  

Ga naar de webshop

KLANT & WAGENPARK

Optimaliseer uw brandstof verbruik

Renault Trucks

Met een aerodynamisch design en de technologieën die Renault Trucks heeft gekozen voor zijn nieuwe Euro 6-motoruitvoeringen bent u verzekerd van een uiterst zuinig voertuig met ongeëvenaarde prestatieniveaus. Kwaliteit die essentieel is om uw resultaat te verhogen.

Vraag offerte aan

Neem contact met ons op

Als u meer wilt weten over onze lichte bedrijfswagens, een proefrit wilt maken of een offerte wilt ontvangen: neem dan contact met ons op. Of loop bij ons binnen.