DIAMOND DAYS UITGESTELD

Het stond wellicht al in uw agenda; de Renault Trucks Diamond Day op 11 december in Zwaag. Omdat wij uw en onze gezondheid voorop stellen, hebben wij besloten dit event uit te stellen i.v.m. de recente COVID-19 ontwikkelingen.

We kijken er enorm naar uit iedereen bij ons te ontvangen en doen dit heel graag zodra we weer állemaal zorgeloos kunnen genieten. Dit voorjaar komt er bovendien iets groots aan bij LVS, dus hou ons in de gaten…

Kunt u niet wachten en wilt u nú al heel graag kennismaken met de nieuwe Renault T of de 100% elektrische D of Master Z.E., neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Bent u de snelste coureur? 

Houdt u van snelheid en kunt u goed racen? Dan dagen we u uit! Tijdens een wedstrijd in een F1 racesimulator, kunt u een Race Clinic op Circuit Zandvoort voor twee personen winnen. De racer met de snelste tijd wint! Een unieke kans die u niet mag missen!


Neem de kids mee

Naast demoritten, de F1 race wedstrijd, de F1 kwalificatie op scherm en allerlei lekkernijen, is er uiteraard ook aan de kids gedacht. Neem ze dus gezellig mee, dan maken we er een geweldige dag van!

We nodigen u graag uit voor de Renault Trucks 'Diamond Days'. Een uniek evenement waar u kennis kunt maken met de nieuwste Renault Trucks T EVO modellen. 


Kom langs tijdens onze Renault Trucks Diamond Days, neem plaats achter het stuur en ontdek zelf hoe de nieuwe Renault Trucks T EVO rijdt. Want alleen door zelf te rijden, kunt u écht ervaren hoe het is.

100% elektrisch
Naast dat u de nieuwe T EVO kunt ontdekken, kunt u ook in de 100% elektrische Renault Trucks D Z.E. stappen en beleven hoe de toekomst van duurzaam transport eruit ziet. 

We hebben Renault Trucks-specialisten klaarstaan, die je alles kunnen vertellen over de vernieuwingen aan de T EVO.  En we nemen u graag mee in wat er aan gaat komen wanneer u als transporteur en chauffeur overstapt op elektrisch transport.

 


LVS Trucks - Zwaag
 

Nieuwe datum volgt

11:00 - 16:00 uur

 
LVS Trucks - Leeuwarden Nieuwe datum volgt 11:00 - 16:00 uur