Trailer onderhoud

Bij LVS Trucks kunt u niet alleen terecht voor de beste service van uw truck maar ook voor al uw getrokken materieel zoals trailers en aanhangers.

Bij LVS Trucks kunt u niet alleen terecht voor de beste service van uw truck, maar ook voor al uw getrokken materieel zoals trailers en aanhangers. Dankzij goed onderhoud zorgt u ervoor dat u veilig op weg kunt. Daarnaast verlengt het de levensduur van uw combinatie en maakt de kans op storingen kleiner.
 

Onderhoud voor al uw materieel
Wij bieden onderhoud, reparatie en APK voor alle merken trailers en aanhangers. Ook bij speciale combinaties zoals koelsystemen, kranen en speciale laadkleppen. Onze monteurs zorgen ervoor dat u snel en veilig weer op weg kunt.
 

24-uursservice
Naast de gebruikelijke service, kunt u bij ons ook terecht voor 24-uursservice. Als mobiliteitspartner weten we dat directe actie noodzakelijk is en iedere minuut telt. Ons ervaren en gedreven team zorgt in geval van storing dat u zo snel mogelijk weer verder kunt.
 

Sinds 1978 Volvo Trucks-dealer
LVS Trucks, onderdeel van de Van der Linden van Sprankhuizen autogroep, is al sinds 1978 officieel Volvo Trucks-dealer. Sinds 2013 kunt u bij ons ook terecht voor uw Renault Trucks en bestelwagens. Wij hebben in Noord-Holland 3 vestigingen, te weten in Beverwijk, Broek op Langedijk en Zwaag. Sinds februari 2018 is MS de Vries ook onderdeel van LVS Trucks met in Fryslân 2 vestigingen, in Bitgum en Heerenveen.

Heeft u vragen?

We beantwoorden ze graag. Uiteraard geheel vrijblijvend.