Nieuwe Volvo Trucks-modellen

Internationaal transport? Bouwtransport? Zwaar transport? Regionale of lokale distributie? Wilt u milieubewust rijden met (Bio-)LNG of zelfs elektrisch? Welke transportbehoefte u ook heeft, wij kunnen u helpen bij het specificeren van de perfecte truck voor uw werkzaamheden. U kiest met Volvo Trucks voor maatwerk, kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu.

De complete reeks. Helemaal klaar. Elektrisch.

Liever eerst op (Bio-)LNG of extra zuinig rijden met I-Save?

Reguliere (diesel)uitvoeringen

TRUCKGARANTIE

Onze standaardgarantie zorgt voor 12 maanden gemoedsrust. En nog eens 12 maanden (of maximaal 300.000 km) extra voor de aandrijflijn en enkele extra onderdelen. De garantie omvat bovendien een uitgebreide reeks voordelen die uw investering beschermen, of u nu in eigen land of in het buitenland bent.

Elk onderdeel dat onder de garantie valt, is gedekt tegen fabricagefouten in materialen en een gebrekkige uitvoering, vanaf het moment van levering tot het einde van de garantieperiode. (Schade, misbruik en ongelukken zijn uitgesloten.)

VAN ONS, VOOR U

AFGELEVERDE TRUCKS

De glanzende grille. De zelf uitgekozen lakkleur. De geur van een nieuwe bekleding. Er gaat niets boven de aflevering van uw gloednieuwe truck. Vraag het maar aan de eigenaars van deze voortreffelijke voertuigen.

NOG VRAGEN? EEN OFFERTE NODIG?

Wilt u meer weten over onze trucks, zoekt u een bepaald accessoire zoekt, wenst u een offerte of wilt u een keer achter het stuur zitten: neem dan contact met ons op. Of loop gewoon bij ons binnen.