Volvo Concept Trucks

DOOR TE KIEZEN VOOR EEN VOLVO-TRUCK kunt u er altijd op vertrouwen dat u een voertuig krijgt van hoge kwaliteit, met uitstekende prestaties, de hoogste veiligheid en vol comfort. Maar we doen meer om uw business te ondersteunen en daarom hebben we de Volvo Concept Trucks ontwikkeld.

Volvo’s Concept Trucks zijn speciaal gespecificeerd voor een optimaal brandstofverbruik, zo laag mogelijk gewicht en zorgeloos eigendom. Deze voertuigen maken maximaal gebruik van de beschikbare mogelijkheden en maken het eenvoudiger voor u om een truck aan te schaffen, te rijden en te bezitten; volledig aangepast aan uw eisen.

Ervaar deze Volvo-trucks nu zelf en ontdek nieuwe mogelijkheden om uw business te optimaliseren.

Volvo FH Light Concept

Het Volvo FH Light Concept heeft een hoog laadvermogen zonder in te leveren op Volvo’s kernwaarden zoals veiligheid en chauffeursproductiviteit. Opnieuw hebben we de kans gegrepen om ieder onderdeel van de truck nauwkeurig te onderzoeken. Het resultaat? Een eersteklas presterende Volvo FH met een gewicht vanaf slechts 6.400 kilo.

Volvo FM Light Concept

Het Volvo FM Light Concept heeft een hoog laadvermogen zonder in te leveren op Volvo’s kernwaarden zoals veiligheid en chauffeursproductiviteit. Opnieuw hebben we de kans gegrepen om ieder onderdeel van de truck nauwkeurig te onderzoeken. Het resultaat? Een eersteklas presterende Volvo FM met een gewicht vanaf slechts 6.000 kilo.

Volvo FE/FL Easy Concept

Werkt u in de horeca? Succesvol zakendoen vereist focus. Dat is de reden dat wij speciaal voor ondernemers in de voedingsindustrie, zoals u, een transportoplossing hebben ontwikkeld. Deze biedt maximale inzetbaarheid en vergt toch maar een fractie van uw aandacht. We noemen het Volvo Easy Concept. En terecht, want Easy Concept staat voor kwalitatief hoogwaardige Volvo-vrachtwagens, volledig gespecificeerd en compleet opgebouwd: klaar om te rijden. Easy to buy. Easy to own. Easy to drive. Nu met 2 jaar gratis onderhoud.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over onze Concept Trucks? Neem vrijblijvend contact met ons op.