Van der Linden van Sprankhuizen bedrijfswagens is in haar regio verantwoordelijk voor verkoop en service van Tracon Trailers.
Tracon Trailers ontwikkelt innovatieve transportoplossingen.

Tracon Trailers heeft een assortiment dat bestaat uit bijna 1.000 basismodellen. De trailers zijn standaard extra robuust gebouwd, waarbij ook de mogelijkheid wordt geboden het chassis thermisch te verzinken, zodat roest geen kans meer heeft. Tracon Trailers biedt daarnaast ook nog keus uit 800 opties.

LZV Combitrain
De LZV Combitrain geeft een goed beeld van het totale aanbod dat Tracon Trailers heeft. Een unieke LZV-oplossing die transporteurs in staat stelt om 60% meer volume te kunnen vervoeren. Deze Combitrain is de jongste LZV-configuratie, die in Australië al veel langer als B-double rijdt of in Scandinavië als B-train/Linktrailer.

Veel wagenparken van transporteurs bestaan uit trekkers en opleggers, zodat in veel gevallen wordt gezocht naar een LZV-configuratie waarvoor het huidige wagenpark kan worden ingezet. Tracon Ecocombi levert met de Combitrain de ideale oplossing: een "tussenoplegger" tussen de bestaande trekker en oplegger. Het asstel is bij de Combitrain schuifbaar, waardoor het als individueel voertuig is te rijden met ingeschoven asstel of als LZV-voertuig met uitgeschoven asstel. Op het uitgeschoven deel is een koppelschotel gemonteerd voor de volgoplegger.

Door de samenwerking met Tracon Trailers kan Van der Linden van Sprankhuizen bedrijfswagens totale transportservice aanbieden, terwijl Tracon Trailers haar dealernetwerk belangrijk ziet uitgebreid.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met uw verkoopadviseur of de dichtstbijzijnde vestiging van Van der Linden van Sprankhuizen bedrijfswagens.

Tracon verhuur