Zekerheid onder alle omstandigheden

Wanneer het gaat om transport op ruig terrein of om bijzonder zware ladingen, Volvo Trucks heeft altijd een passende oplossing. Daarnaast kunnen we elke truck volledig naar uw eisen en wensen bouwen. Zo heeft u altijd een veilige en comfortabele werkplek voor chauffeurs met gegarandeerde productiviteit en veiligheid. Bij van der Linden van Sprankhuizen Trucks helpen wij u bij het samenstellen van uw nieuwe bouwtruck. Als mobiliteitspartner begrijpen wij de verantwoordelijkheden die u draagt als geen ander. Ons ervaren en gedreven team ontzorgt u daarom graag bij het werk in de bouwsector.

Volvo trucks modellen

Voor de allerzwaarste klussen hebben we de allerbeste bouwtrucks.

Volvo FMX
Meer info

Volvo FMX

Maak kennis met de ultieme bouwtruck. De Volvo FMX is zo veilig, robuust en sterk als hij eruit ziet. Het is de robuuste truck ooit, gebouwd voor uitdagend werk in uitdagende omstandigheden. De voorzieningen verbeteren uw productiviteit, brandstofgebruik, besparen uw geld en vergroten uw rijgenot.

Volvo FH16
Meer info

Volvo FH16

De Volvo FH16 is ontworpen voor de zwaarste en meest veeleisende toepassingen. Een schoonheid van buiten, een beest onder de motorkap. De Volvo FH16 is de krachtigste en veiligste truck (tot 750 pk en 3550 Nm koppel), bedoeld voor veeleisende transporten. Een betrouwbare, zeer zuinige en efficiënte truck.

Volvo FM
Meer info

Volvo FM

De Volvo FM is de meest veelzijdige truck. Een prachtig design, een fantastisch weggedrag en heel lage exploitatiekosten. De leider voor langeafstandstransporten, ongeëvenaard op het vlak van chauffeurscomfort, veiligheid en zuinigheid.

Kies voor de kwaliteit van Volvo

LVS Trucks zorgt ervoor dat uw truck altijd in goede handen is.

Volop spierballen
Volop spierballen

Groter. Sterker. Onverzettelijker. De Volvo FH16 en FMX zijn de meest krachtige trucks die Volvo ooit gemaakt heeft. Kies voor een Volvo bouwtruck en ga voor de allerbeste prestaties.

Brandstofefficiency
Brandstofefficiency

Iedere druppel brandstof telt. Minder brandstof betekent een hoger rendement. De toonaangevende technologieën, innovatieve services en brandstofbesparende strategieën van Volvo maken een groot verschil voor uw bedrijfsresultaat.

Altijd beschikbaar
Altijd beschikbaar

Stilstand is funest voor uw winst. Dus alles aan de Volvo trucks is ontworpen om de truck aan het werk te houden. Mocht het toch misgaan, dan staan we als uw mobiliteitspartner 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Niet is te gek: wij regelen het.  

Aangepast aan uw wensen

Samen de nieuwe bouwtruck samenstellen en ervaren?

Aangepast aan uw wensen

Dat kan bij LVS Trucks in Broek op Langedijk. In ons experience centre configureren we het perfecte bouwvoertuig. Dat verdient tijd, zeker omdat een goede configuratie het rendement van het voertuig ten goede komt. Op het grote scherm ziet u direct wat de mogelijkheden en consequenties van bepaalde keuzes zijn. Ervaar het zelf. Wij helpen u graag met de configuratie van uw nieuwe bouwtruck voor de allerbeste prestaties.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Als u meer wilt weten over Volvo bedrijfswagens, een proefrit wilt maken of een offerte wilt ontvangen: neem dan contact met ons op. Of loop bij ons binnen, u bent van harte welkom.

Neem contact op